Premiul Cozonac StrăBun este destinat obținerii cozonacilor cu specific tradițional.
Avantaje:
- Aromă plăcută de vanilie și portocale pentru aluat, care se păstrează și după coacere;
- Plus de gust și textură datorită conținutului de lapte praf integral și a maielei de grâu;
- Conține lapte și ouă, la fel ca rețetele tradiționale;
- Asigură obținerea unor aluaturi ușor prelucrabile, care nu se lipesc de utilaje;
- Aluatul poate susține umplutura în proporție de 1:1;
- Asigură toleranță pe durata dospirii;
- Conferă produsului finit miez umed și elastic cu o porozitate fină și uniformă, se rupe în fâșii;
- Formula completă, corectează defectele făinii folosite (inclusiv ale făinii de grâu 650);
- Menține prospețimea produsului finit, ambalat, pe o durată de până la 21 zile;
- Premix pentru cozonac cu ambalaj dedicat pentru produsul finit.