20 ani de experienta

arrow-long-down

Net Distribution SRL s-a integrat cu succes pe piata romaneasca ducand o politica de dezvoltare durabila pe termen mediu si lung, construind o infrastructura economica solida, bazata pe investitii de capital si dezvoltarea resurselor umane.

2000

Este anul in care se infinteaza compania, inregistrata la reg. comertului Targu Mures J26/149/2000

2002

In scurt timp de la aceasta data am deschis noi puncte de lucru, scopul de a avea o acoperire strategica si completa a tarii.

2006-2021

Ne angajam sa ramanem competitivi pe piata economica atat la nivel local cat si national prin largirea portofoliului de produse.

Retea distributie

6 sucursale la nivel national

Gama noastra de produse cu stoc permanent raspunde in principal nevoilor producatorilor de panificatie, patiserie, cofetarie, ciocolata, inghetata si diverse specialitati.

Garantia produselor este asigurata prin certificarea noastra ISO 22000 si prin colaborarea cu furnizori consacrati din tari precum Argentina, Spania, Germania, Olanda, Belgia, Malaezia, India, Polonia, Turcia, Cehia.

Colaborez cu firma Net Distribution SRL de mai bine de 10 ani si pot spune ca este o firma care isi respecta clientii livrand marfa de calitate in timp util, recomand !

FERENCZ ROBERT

Premii si diplome

31.10.2019: Diploma de excelenta in afaceri Conducerea Camerei de Comert si Industrie a Judetului Mures 2019