Glu10 Plus este un supliment pentru panificație care asigură reducerea costurilor prin substituirea glutenului vital în procesul de producție.
Avantaje:
- Soluția optimă pentru reducerea costurilor:
- 0.3% Glu10 Plus substituie 0.5% gluten vital adăugat
- 0.5% Glu10 Plus substituie 1% gluten vital adăugat
- Soluția pentru pâine de cea mai bună calitate și performanță în producție:
- Ușor de utilizat, potențează funcționalitatea proteinelor formatoare de gluten, acționând sinergic cu acestea;
- Contribuie la creșterea capacității de absorbție a apei;
- Îmbunătățește structura și stabilitatea aluatului;
- Asigură obținerea unor aluaturi ușor prelucrabile, care nu se lipesc de utilaje;
- Îmbunătățește toleranța aluatului la dospire prin îmbunătățirea capacității de reținere a gazelor de CO2;
- Îmbunătățește perfomanțele procesului de coacere;
- Nu interferează cu amelioratorii de panificație standard.
Aplicabilitate:
- Pâine obținută din făină albă de grâu deficitară în gluten;
- Amestecuri de făină albă de grâu cu făină integrală, făină de secară și alte tipuri de făină provenită din cereale care nu formează gluten (orz, ovăz etc).